Jednohubky na slávnostný stôl - fotografia nápadu na zdobenie jednohubiek na špajdlech a jednoduchých jednohubkách

Každá dobrá žena v domácnosti má svoje vlastné recepty na sviatočné jedlá, ktoré už boli overené - opätovne skontrolované po mnoho rokov.

V poslednom období okrem chutnosti potravín zohrávala aj vonkajšia príťažlivosť potravín veľkú úlohu.

Z tohto dôvodu nemá výzdoba slávnostného stola posledné miesto v štádiu prípravy jedál a prestierania na príchod hostí.

Existuje veľa chutných receptov, zdá sa však, že ženy v domácnosti, ktoré majú skúsenosti, nie vždy vedia, ako krásne usporiadať slávnostný stôl.

Pomôžeme vám vyriešiť tento problém tak, že vám ponúkneme originálne nápady na zdobenie malých predjedál, ako sú jednohubky.

Pre mnoho ľudí je meno pomenovanie stále cudzie.Je jasnejšie povedať malé sendviče alebo malé občerstvenie na špajdlech ... a všetko sa vyjasní.

Moderné kulinárske umenie si však požičiava nielen recepty zo svetovej kuchyne, ale aj mená.

Canepé (čo vo francúzštine znamená maličkosti) je malé chutné občerstvenie, ktoré je možné ozdobiť špajzami alebo ktoré sa môže vyrábať z malých kúskov lístkového cesta, strúhanky, kúskov chleba.

Zkosené jednohubky a jednoduché jednohubky sa veľmi ľahko pripravujú.Na ich prípravu sa zmieša niekoľko prísad a na slávnostný stôl alebo bufet sa získajú nádherné malé občerstvenie.

Môžete veľa hovoriť o kuchynských jednohubkách na špajdlech, ako aj o tom, ako sa pripravujú jednoduché jednohubky.

Tieto malé jedlá z jednohubky nebude ťažké vyrobiť ani pre dieťa.Spodný riadok je iný.Malé jednohubkyšpajdle a jednoduché jednohubky musia byť schopné krásne navrhnúť a slúžiť na slávnostnom stole, pretože práve tento faktor odlišuje jednohubky od ostatných občerstvení.

Na prípravu jednoduchých jednohubiek a jednohubiek na špajdlech je potrebné skladovať malé kúsky rýb rôznych druhov, plátky mäsa.

Jednohubky sa môžu variť aj s kúskami syra, krabím paličkám, ančovičkami, krevetami, olivami, varenými vajcami.

Na prípravu jednohubiek si môžete vziať malé ovocie a zeleninu a ďalšie prísady, ktoré môžu tvoriť pôvodnú chuťovú kompozíciu tohto malého občerstvenia.

Jednohubky sa musia pripraviť pomocou prísad približne rovnakej malej veľkosti tak, aby šikmé jednohubky a jednoduché jednohubky mali dobrý estetický vzhľad.

Okrem vyššie uvedených zložiek sa jednohubky často pripravujú s omáčkou, ktorá mastí jednoduché jednohubky, čo malým sendvičom dodáva úžasnú chuť.Na výrobu omáčok na jednohubky sa najčastejšie používa kyslá smotana, zelenina, citrón a pripravuje sa tvarohová omáčka.

Rybie jednohubky a jednohubky s morskými plodmi

Rybárske jednohubky a jednohubky s rybami na špajdlech sú dnes veľmi populárne.

Ryby, napríklad losos alebo losos, sú dobre rezané, majú veľké množstvo druhov.

Osobitne sa oceňujú originálne jednohubky s červenými rybami.Takéto jednohubky, tak chutí, ako aj vzhľadu, sú vynikajúcim občerstvením na slávnostnom stole alebo bufete.

Ak chcete nalákať svojich hostí, pripravte si napríklad jednohubky z morských plodov, napríklad,jednohubky s krevetami.

Nakrájaná ryba je nakrájaná na plátky.Ryby sa môžu kombinovať so zeleninou, syrom, bylinkami, omáčkou, olivami a olivami.

Kousky mäsových jednohubiek

Veľmi chutné a krásne jednoduché jednohubky a jednohubky na špajdlech, ktoré používajú klobásy, šunku, slaninu a iné druhy kusy mäsa.

Podobne ako rybie jednohubky, aj mäsové jednohubky sa môžu vyrábať na chlebe alebo na špajdlích môžete vytvárať ohromujúce mäsové jednohubky.

Malé predjedlá diverzifikujú váš slávnostný stôl originálnou formou podávania, nahrádzania alebo dopĺňania obvyklých svačiniek.

Ovocné konzervy na špajdlech - malé zákusky na slávnostný stôl alebo bufet

Malé ovocné pochutiny - ovocné konzervy na špajdlech sa v poslednom čase stali obzvlášť obľúbenými.

Na ich prípravu môžete použiť takmer všetky známe plody, ktoré sa dajú nakrájať na malé kúsky.

Aby ovocné jednohubky na špajdlech mali krásny vzhľad po dlhú dobu, boli postriekané citrónovou šťavou.

Ovocné kanapky môžu byť tiež zdobené práškom, čokoládou alebo ovocnou omáčkou.

Ovocné jednohubky z lístkového cesta a ovocné jednohubky na špajdlech môžu vytvárať celé ovocné zloženie a môžu celkom nahradiť obvyklé múčne dezerty.

Ovocné konzervy na slávnostnom stole sa môžu stať obľúbenou pochúťkou pre deti, napríklad pri narodeninách.

Rastlinné jednohubky - extravaganza prírodných odtieňov a chutí

Rastlinné jednohubky sú zvyčajne jednoduché a na špajle sú dobrým občerstvením na mäso.pokrmy.

Ako sme už uviedli, aj rastlinné jednohubky sa veľmi dobre hodia k rybám, uzeninám, syrom a ovocím v celkovom zložení ľahkého jedla.

Taká rôznorodosť jednohubiek na špajdlech a malých jednoduchých jednohubiek na slávnostnom stole, kde zelenina zohráva významnú úlohu pri dizajne, je v dnešnej dobe veľmi rada pre ženy v domácnosti, pretože je chutná, svetlá, originálna a pohodlná.

Neutrálnymi prísadami, ktoré dobre dopĺňajú mäsové pochutiny, sú uhorka, paradajka, nakladaná zelenina atď.

S cieľom dať pikantnej chuti rastlinných jednohubiek odporúčame používať všetky druhy omáčok, syrov, nevyhnutne zelených a tiež kombinovať zeleninu s ovocím, ktoré má mierne kyslú chuť.Môže to byť napríklad citrón alebo avokádo.

Vynikajúce jednohubky s kaviárom - chutné a drahé

Človek si nemôže pomôcť, ale pamätá si na také jednohubky, ako sú jednohubky s kaviárom.Zdalo by sa, že pri príprave mini sendviča nie je nič zložité, natierané maslom alebo omáčkou a ozdobené čiernym alebo červeným kaviárom.

Ale chuť, ktorú tieto ohromujúce jednohubky majú, určite ocenia všetci vaši hostia.Okrem toho jednoduché jednohubky s kaviárom na chlebe, strúhanke alebo listovom cestíčku môžu kombinovať malé kúsky rýb, citrónu a zeleniny.

A teraz pre zábavu.Upozorňujeme na originálny výber fotografií jednohubiek na špajdlech a jednohubkách v jednoduchom dizajne.

​​

Recept je recept a naše fotografické nápady na jednohubky na slávnostnom stole budú pre vás malou inštrukciou o tom, ako uvariť tieto malé občerstvenie krásne a pôvodne.

Dekoračné pomôcky na slávnostný stôl: vynikajúce fotografické nápady

) )